Make each day count

En liten presentation som start på bloggen vore något kanske… Marina heter jag. 21 år ung. Värmlänning med vild fantasi och stora drömmar. Så varför heter bloggen Marinas lista? Helt enkelt för att här kommer ni få läsa om mig, mitt liv och min Bucket List. Jag är inte döende men jag är precis som alla andra – dödlig och en dag kommer jag inte sitta här.. När den dagen kommer vill jag ha hunnit med så mycket som möjligt, förverkligat så många av mina drömmar som möjligt. Förhoppningsvis kommer bloggen och min lista motivera mig och hjälpa mig med det.

”I figure life’s a gift and I don’t intend on wasting it. You don’t know what hand you’re gonna get dealt next. You learn to take life as it comes at you… to make each day count” – Jack Dawson, Titanic.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>