första advent

Pepparkakor, lussebullar och julmust precis så ska första söndagen i december se ut. Men så har minsann inte min första advent spenderats. Har mestadels legat i min säng hela dagen, ja hela helgen egentligen för jag är sjuk. Har inte förtärit en endaste pepparkaka idag, det är förskräckligt. Men julmusik har jag lyssnat på, mys! Å andra sidan har jag lyssnat på jullåtar sedan oktober… Hoppas ni andra har haft en mysig advent i alla fall.

Nu har jag ögonen inställda på 6:e december, då drar jag och storasyster till Oslo på konsert… LADY GAGA och Born This Way Ball!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>